Zomerfeest, Sint Jansfeest

jun 20, 2022 | Algemeen

Wat is het heerlijk om de seizoenen te mogen beleven. Van de koude winter waarbij we de meeste tijd binnen doorbrengen naar een raam open, een deur open, voor het eerst buiten in het zonnetje zitten tot aan vakantieplannen maken. En nu is de zomervakantie al in zicht en hebben we de langste dagen van het jaar. Dit kunnen we vieren door bloemenkransen te maken en samen over het vreugdevuur te springen, er omheen te dansen en gelukkig te zijn. Ik wens je een vrolijk feest met elkaar. Maar ook alleen kun je een feestje maken: een kaarsje branden en een bloemetje uit het gras of tuin is ook een feestje.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.