Zomerse klusjes

jun 9, 2021 | Algemeen

Door het mooie weer is het rustiger met de bestellingen. Niet dat er niets te doen is, integendeel. De voorbereiding voor de nieuwe herfstpakketten is in volle gang en er worden ook oudere pakketten bij gemaakt. Zoals de berenklauw die nu al op de seizoenstafel past. De reuzenberenklauwen achter ons huis nemen alweer enorme proporties aan. Gelukkig is de vilten berenklauw bescheidener van formaat en je kunt hem ook aanraken zonder blaren te krijgen.

De administratie wordt ook bijgewerkt. Niet de leukste klus maar de kleurige mappen maken het in elk geval iets leuker. De boekhouder herkent ze dan ook altijd meteen en ze vrolijken vast het zakelijke boekhoudkantoor op.

Maar de allerleukste “klus” is toch dat er tijd overblijft om op mijn kleinkinderen te passen. Vorige week had ik twee dagen gezelschap en vanmiddag komt weer een kleinkind.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.