Zomerse rust?

jul 15, 2013 | Algemeen

DSCF2721De zomer is een rustige periode in het atelier. Tijd genoeg dus om leuke dingen te bedenken. Voor de kerst maakte ik een nieuw ontwerp dat past bij Maria. Daarvoor bestelde ik kleine zilverkleurige kruisjes die afgelopen week binnen in de brievenbus zaten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20130711_161050Ook werden de terracotta potjes bezorgd die in Nepal voor het atelier zijn gemaakt. Mooi verpakt in Nepalese kranten die hier gelijk vol bewondering werden bekeken. Ze hebben een lange reis gemaakt en zijn bijna allemaal heel over gekomen. In het voorjaar zal er een mooi ontwerp mee gemaakt worden. Een deel van de opbrengst gaat dan weer naar de stichting Diyo Nepal.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.