Zon en soms een beetje regen

aug 16, 2013 | Algemeen

IMG-20130816-WA0012De weermannen beloofden een mooie dag dus deze vrijdagmorgen was ik al voor dag en dauw in het atelier aan het werk. De regenboogpakketten moesten worden aangevuld want die waren bijna uitverkocht. Na het nodige snij- en inpakwerk gaf ik mezelf een vrije middag. Gewoon omdat  het kan, het vrijdag is en de zomervakantie hier nog niet is afgelopen. Het was genieten in het buitenzwembad en ook de dikke regenbui die over kwam kon de middag niet verstoren. Onder een grote badhanddoek kun je prima schuilen. De middag eindigde op een gezellig terras in de toeristische plaats. Wat een leuk begin van dit weekend!

Op de foto hieronder zie je het Zonnestraaltje staan. Dit ontwerp staat in het tweede patronenboekje van Atelier Pippilotta waarin tien vrolijke bungels staan.

regendag1

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.