Zon en warmte

Geplaatst op: 2 juli 2010

Deze week liepen de temperaturen in het atelier op tot 27 graden. Dan gaat het werken niet echt hard meer. Zelfs mijn favoriete plekje onder de appelboom kon niet genoeg verkoeling brengen. Het enige dat nog hielp was een klein zwembadje met koud water. Stoel aan de rand, voeten in het water en een boek op schoot.

Mijn gedachten dwalen dan naar nieuwe ontwerpen. Voor de winter wel te verstaan. Zal ik iets ontwerpen voor sinterklaas? Nu heb ik al eens geprobeerd een paard voor sinterklaas te maken. Maar na drie pogingen heb ik het op gegeven want het werden steeds ezels. Dus zal ik wat voor de kerst maken. Een engel misschien? Met mooie vleugels en een lief gezicht? En voor de winter, daar horen koele blauwe tinten bij. Maar ik geniet nu nog zo van alle felle zomerkleuren. Ja, je hebt heel wat te overdenken soms.

Deze vrijdag vertrekken Albert en ik naar Duitsland met een lading prachtige houten spullen. Alles is deze week door onze handen gegaan en geprijsd. Best moeilijk want er zitten zulke mooie dingen bij. Omdat Albert het meeste heeft gemaakt met de motorzaag kan ik er maar moeilijk afstand van doen. Maar we kunnen niet alles zelf houden dus gaan we het verkopen op de fair bij Der Kleine Troll. Vrijdagavond zijn we er al uitgenodigd voor een barbecueparty. Als dat geen goed begin is van het weekend. Volgende week zal ik verslag doen van de fair.

Pin It on Pinterest