Zon en warmte

jul 2, 2010 | Algemeen

Deze week liepen de temperaturen in het atelier op tot 27 graden. Dan gaat het werken niet echt hard meer. Zelfs mijn favoriete plekje onder de appelboom kon niet genoeg verkoeling brengen. Het enige dat nog hielp was een klein zwembadje met koud water. Stoel aan de rand, voeten in het water en een boek op schoot.

Mijn gedachten dwalen dan naar nieuwe ontwerpen. Voor de winter wel te verstaan. Zal ik iets ontwerpen voor sinterklaas? Nu heb ik al eens geprobeerd een paard voor sinterklaas te maken. Maar na drie pogingen heb ik het op gegeven want het werden steeds ezels. Dus zal ik wat voor de kerst maken. Een engel misschien? Met mooie vleugels en een lief gezicht? En voor de winter, daar horen koele blauwe tinten bij. Maar ik geniet nu nog zo van alle felle zomerkleuren. Ja, je hebt heel wat te overdenken soms.

Deze vrijdag vertrekken Albert en ik naar Duitsland met een lading prachtige houten spullen. Alles is deze week door onze handen gegaan en geprijsd. Best moeilijk want er zitten zulke mooie dingen bij. Omdat Albert het meeste heeft gemaakt met de motorzaag kan ik er maar moeilijk afstand van doen. Maar we kunnen niet alles zelf houden dus gaan we het verkopen op de fair bij Der Kleine Troll. Vrijdagavond zijn we er al uitgenodigd voor een barbecueparty. Als dat geen goed begin is van het weekend. Volgende week zal ik verslag doen van de fair.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.