Zonne-carrousel

aug 24, 2011 | Algemeen

Tijdens onze vakantie in België brachten we een bezoek aan een nieuw verkoopadres van mijn pakketten. We werden hartelijk ontvangen door Tine en haar man. Bij het zien van al de mooie spullen die ze verkoopt kwam het kind in me helemaal boven. Ik kocht het bouwpakket van een zonnecarrousel. Thuis gekomen kon ik natuurlijk niet wachten om het pakket in elkaar te zetten. Om er mijn eigen draai aan te geven versierde ik hem met bloemenranken en maakte bloemenkinderen voor op de schommeltjes. De carrousel draait nu vrolijk in de vensterbank als de zon schijnt. Ook onder een felle lamp draaien de schommeltjes gezellig rond. Bij Tine en Niels Holgersson is de carrousel te koop. Van mijn popjes en bloemenranken heb ik een patroonblad gemaakt dat ze erbij leveren.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.