Zonnebloem- en goudsbloemkabouter

mei 31, 2021 | Algemeen

Deze twee pakketjes zijn afgelopen week veel verkocht. Beide bloemen heb ik nog niet in bloei gezien maar voor je het weet is het zover. Ze zijn eenvoudig te maken op een houten kabouterkegeltje. Deze voorbeeldjes hebben 15 jaar veel gereisd en hebben op beurzen gestaan. Het is aan hun gezichtjes te zien dus die zal ik vandaag nog opnieuw inkleuren. Het wolvilt dat ik voor de pakketten gebruik is duurder dan synthetisch vilt maar bewijst hier dat het heel lang mooi blijft.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.