Zonnebloem en zonneschijn

mei 21, 2012 | Algemeen

In mijn hoofd klinkt al een paar dagen een vrolijk liedje: I’m walking on sunshine. Zaterdag was er een verrassingsfeest voor mijn vriendin bij haar ouders in Scheemda. Iedereen had zijn steentje bijgedragen om het tot een leuk feest te maken en de klapper was het opnemen van de lipdub voor de jarige.

Het herenhuis (dat trouwens te koop is) leende zich er perfect voor.  Voor de gelegenheid had ik de grote zonnebloem uit het atelier meegenomen. Na afloop kreeg ik van “opa” nog een echte zonnebloem mee voor in de tuin.

Met dit vrolijke liedje in het hoofd begin ik de dag met opruimen. Want dit is wat ik vanmorgen aantrof in het atelier. Foei, hoe kun je hier nu fatsoenlijk werken.

Ik wens je een zonnige week met warme zonnestralen toe!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.