Zonnebloemen

aug 3, 2015 | Algemeen

2015-08-03 14.32.34De eerste vroege zonnebloemen heb ik al gesignaleerd. Niet die als snijbloem in de bloemenwinkel maar echt zonnebloemen een tuin. Ooit hadden we heel veel zonnebloemen maar die keken allemaal over de schutting op de straat, alsof het daar leuker was. Ik had me verheugd om vanaf het terras naar hun geel omlijste gezichten te kijken maar dat ging dus niet door. Het jaar erop kocht ik deze zonnebloem. Hij sierde een poos de hoedenplank van de auto en nu siert hij regelmatig de etalage. Helaas beginnen alle blaadjes los te laten dus misschien moet ik volgend jaar weer eens echte zonnebloemen proberen.
In het hart van de zonnebloem zie je het pakket van de kabouter met kruiwagen en zonnebloemen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.