Zonnebloemen en een rieten vogel

aug 24, 2017 | Algemeen

Vandaag zijn twee nieuwe pakketten uit Pippilotta’s Schatkist naar atelier ’t Koekendiefie in Coevorden gegaan. Natuurlijk samen met de nieuwe pakketten die morgen uitkomen. Het was dus een flinke doos vol pakketten. De Schatkistpakketten zijn maar tijdelijk verkrijgbaar omdat ik niet meer van het bijgehorende materiaal heb en het is alleen bij deze winkel te koop.

Het eerste pakket is Pittig Zonnebloempje. Een lief zonnebloemkindje met pit dat op een houten bloem van 7 cm wordt genaaid. Daardoor staat ze lekker stevig. Een leuke aanvulling voor de nazomer.

Het tweede pakket is een kindje op een blauwgrijze gevlochten vogel van ongeveer 13 cm. De muts is versierd met blauwe kunstbloemetjes en het zijden ophanglintje zit ook in het pakket.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.