Zonnebloemen

aug 11, 2011 | Algemeen

 

 

Deze week in de etalage: heel veel zonnebloemen. Een vrolijk geheel van voornamelijk ontwerpen van collega’s. Mijn eigen zonnebloem kabouter is er nauwelijks tussen te vinden. Wel de enorme papieren zonnebloem waarop ik mezelf bij de groothandel trakteerde. Poes heeft haar plaatsje ook weer gevonden en houdt me de hele dag gezelschap. De eerste bestellingen zijn alweer de deur uit gegaan en een aantal herfstpakketten zijn bijgemaakt.

 

 

 In de tuin ontdekte ik dat de enige zonnebloem die we hebben in bloei staat. Ik kreeg hem voor Moederdag van de jongste. Na twee donkere dagen in een schooltas kwam hij tevoorschijn. Bijna plat, beetje bleek en helemaal slap kreeg hij een plekje in de tuin. Met een satéstokje en wat plakband lukte het hem om rechtop te blijven staan. En nu staat hij trots over de tuin te kijken.

 

 

 

De aardbeien doen het ook erg goed deze zomer. Ondanks de regen en de weinige zon kan ik er elke dag een schaaltje vanaf halen. De lelijke aardbeien leg ik rondom het aardbeienperk, daar mogen de slakken van snoepen. Je zou denken dat ze er blij mee zijn. Maar deze is wel heel brutaal en gaat rechtstreeks op mijn verse aardbeien af.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.