Zonnebloemmeisje

aug 27, 2012 | Algemeen

Het Zonnebloemmeisje is en nieuw pakket uit Pippilotta’s Schatkist. Ze is te koop bij Atelier Poppejans. In een overmoedige bui kocht ik een berg papieren zonnebloempjes. De bloemen die over zijn hebben een plekje gevonden in de zonnebloemetalage. Ze staan in een leeg honingpotje, een leuke tip als je ook een zonnebloem tafereel wilt maken.

Donderdag in alle vroegte zullen hier de nieuwe pakketten voor de herfst verschijnen. De winkels hebben vanmorgen de nieuwsbrief gehad en de bestellingen komen al binnen. Welk pakket zal deze keer favoriet zijn? Dat is voor mij ook elke keer weer een verrassing.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.