Zwaluwen

jul 18, 2014 | Algemeen

DSCF5353OLYMPUS DIGITAL CAMERAEén zwaluw brengt nog geen zomer. Maar tijdens de warme dagen deze week maakte een hele zwerm duikvluchten boven onze tuin. Tijdens hun acrobatische toeren vingen ze allerlei insecten uit de lucht. Zomertijd, vrolijke tijd, wat een mooi gezicht!
Het bracht me op het idee iets met het patroon van de Zwaluw te doen. Het patroonblad heb ik verkleind en er een hele zwerm van gemaakt. Nu kan ik elke dag genieten van de zwaluwen en zolang ze in de etalage hangen is het elke dag zomer.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.