Drie Vlinderhangertjes

mrt 5, 2012 | Pakketten, Schatkist

 

 

Een paar jaar geleden starte ik naast Atelier Pippilotta nog een website waar ik tijdelijke pakketten verkocht onder de naam Pippilotta’s Schatkist. Maar dat schiep nogal verwarring dus stopte ik ermee. De overgebleven pakketten verkocht ik en het geld ging naar Giro 555. Een van die eerste Schatkist pakketten waren de Drie Vlinderhangertjes. Omdat ik toch graag wat exclusiefs wilde bieden heb ik de Schatkist een andere invulling gegeven zoals de huidige vorm is.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.