Kabouter met olifantje

nov 20, 2020 | Pakketten, Schatkist

Dit bijzondere pakket is te koop bij Freubelachtig. De houten olifantjes nam ik ooit mee uit Gambia tijdens een bijzonder vakantie. We wandelden en fietsten door het prachtige Afrikaanse land en ontmoetten bijzondere mensen en maakten mooie avonturen mee. Maar we zagen ook de armoede, kinderen met snotneusjes en etterende ogen die vuilnis uitzochten op een vuilnisbelt waar het verschrikkelijk stonk en hardwerkende moeders met slapende kinderen op hun rug. In een opwelling kocht ik heel veel olifantjes bij een arme straatverkoper die hij ter plekke maakte. Na een paar dagen werden ze met gepaste trots bij ons hotel afgeleverd. Ik heb er al veel weg gegeven en de van de laatsten maakte ik dit pakket. Ik hoop dat ze straks met plezier door Nederland wandelen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.